Μάθε περισσότερα σχετικά με τους διαθέσιμους ασφαλείς Τρόπους Πληρωμής του Grandpharmacy.gr.

 

1) Με αντικαταβολή

Πληρωμή στον οδηγό της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (αναλόγως τον τόπο προορισμού) κατά την στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας. Η υπηρεσία αυτή επιβαρύνεται με έξτρα χρέωση 1,95€.

***Η υπηρεσία ΔΕΝ είναι διαθέσιμη για τις Αποστολές στην Κύπρο.***

2) Με πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro.
Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η συναλλαγή σας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). . Η εταιρεία μας ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας να επανεισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας .

Κατά την παραγγελία σας με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας δύναται να σας ζητηθεί να μας αποστείλετε είτε με fax είτε με email αντίγραφο της ταυτότητάς σας καθώς και της πιστωτικής σας κάρτας. Κύριος σκοπός μας είναι η αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και η προστασία των πραγματικών ιδιοκτητών τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο .

*Προσοχή: Κάρτες American Express και Diners Club δεν γίνονται δεκτές ούτε από το ηλεκτρονικό ούτε από τα φυσικά καταστήματα.

 

Δείτε περισσότερες πληροφοφίες για την ασφάλεια πληρωμών ΕΔΩ

 
3) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι για την παραλαβή των προϊόντων σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:

EUROBANK 0026.0334.86.0200555135 GRANDPHARMACY Β. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ EE

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6048-138426-984 GRANDPHARMACY Β. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ EE

ALPHA BANK 2830 0200 2006 810 GRANDPHARMACY Β. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ EE

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική κατάθεση είναι οι ακόλουθοι:

EUROBANK GR1202603340000860200555135 GRANDPHARMACY Β. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ EE

ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR0301710480006048138426984 GRANDPHARMACY Β. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ EE

ALPHA BANK GR0901402830283002002006810 GRANDPHARMACY Β. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ EE

***Η ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕΣΩ WEB BANKING ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ( 4 ΕΥΡΩ) ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.***

Μετά την κατάθεση των χρημάτων σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το φαρμακείο μας για την επιβεβαίωση της κατάθεσης ή να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω fax στο 210.60 25 546 ή μέσω e-mail στο info@grandpharmacy.gr

4) Στο καταστημά μας με μετρητά ή με κάρτα (Δεκτές όλες οι κάρτες εκτός American Express & Diners Club)

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα ειδοποιηθείτε άμεσα για το χρόνο παραλαβής σας από το κατάστημά μας.

Γιά να κατοχυρώσετε τίς τιμές τού e-shop ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ πρίν τήν ελευσή σας στο φυσικό κατάστημα διότι ενδεχομένως οι τιμές τού φυσικού καταστήματος σέ ορισμένα προιόντα νά είναι διαφορετικές.
Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες στον χώρο των παρατηρήσεων.

 

5) Μέσω Paypal ( Η υπηρεσία παρέχεται μόνο για αγορές άνω των 39€ )