Όροι χρήσης

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.grandpharmacy.gr) θα σας ζητηθεί η συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail, κλπ.) για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την επιτυχή διενέργεια της παραγγελίας σας.
Το Φαρμακείο Β. Σιδηρόπουλος-Κ. Βίδος, τηρώντας απόλυτα τις αρχές της προστασίας προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση.Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της ολοκλήρωσης συναλλαγών με το φαρμακείο μας. Η χρήση των προσωπικών δεδομένων, θα διεξάγεται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους του φαρμακείου και μόνο για τον προαναφερθέντα σκοπό. Για κανένα λόγο τα στοιχεία αυτά δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται, πωλούνται ή ανταλλάσσονται. Η μόνη περίπτωση κοινοποίησης στοιχείων γίνεται στις εξαιρετικές περιπτώσεις που μπορεί να το επιβάλλουν δικαστικές ή άλλες δημόσιες αρχές, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997 (Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα). Σύμφωνα με τις διατάξεις του ίδιου νόμου, το φαρμακείο Β. Σιδηρόπουλος-Κ. Βίδος, τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του.
Στις περιπτώσεις αλλαγής των στοιχείων σας, και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας είναι ευθύνης σας η ορθή ενημέρωση του προσωπικού του φαρμακείου, για την ομαλή διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.
Η χρήση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται με δική σας ευθύνη. Με την αποδοχή των όρων συμφωνείτε με τα κάτωθι:
– Αντιλαμβάνεστε ότι τα προϊόντα και οι πληροφορίες οι οποίες που προβάλλονται από εμάς ή τρίτους δεν αποτελούν ή δύναται να υποκαταστήσουν την ιατρική συμβουλή και παρακολούθηση.
– Η χρήση των πληροφοριών και τον προϊόντων θα γίνεται πάντοτε κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο θεράποντα ιατρό σας.
– Δεν εγγυόμαστε την συνεχή ή χωρίς τυχόν λάθη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.grandpharmacy.gr
– Το φαρμακείο www.grandpharmacy.gr δεν ευθύνεται για την ακρίβεια ή το περιεχόμενο ιστοσελίδων συνδεδεμένων με το φαρμακείο μας (με συνδέσμους από ή προς την ιστοσελίδα μας).
– Το www.grandpharmacy.gr οφείλει να έχει παραδώσει το προϊόν στον καταναλωτή εντός 30 ημερολογιακών ημερών, εκτός αν έχει συμφωνηθεί άλλη ημερομηνία παραλαβής.
– Σε περίπτωση αλλαγής τιμών στα προϊόντα που έχετε επιλέξει στην παραγγελία σας, χρησιμοποιείται η τιμολόγηση που υπήρχε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Οποιαδήποτε αύξηση ή μείωση τιμής, δεν θα τροποποιεί το σύνολο της εν αναμονή παραγγελίας σας.
Παράλληλα, με την αποδοχή των όρων συμφωνείτε με τα ακόλουθα:
– Τα στοιχεία που παρέχετε είναι αληθή, ενημερωμένα και πλήρη.
– Είσαστε ενήλικος/η, και για παραγγελίες που αφορούν προϊόντα που απευθύνονται σε ανηλίκους, αναλαμβάνετε την ευθύνη της έγκρισης από αρμόδιο ιατρό και της πραγματοποίησης της παραγγελίας από εσάς, και σε καμία περίπτωση από ανήλικο/η.
– Ο χρόνος παραλαβής καθορίζεται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε καθυστέρηση δεν γίνεται σκόπιμα. Το φαρμακείο Β. Σιδηρόπουλος-Κ. Βίδος έχει πάντα την πρόθεση να σας εξυπηρετήσει το ταχύτερο δυνατό.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ενημερώσεις ή προσφορές από το φαρμακείο μας, μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στο info@grandpharmacy.gr με θέμα “Διαγραφή Newsletter” και περιεχόμενο μηνύματος με το ονοματεπώνυμο σας.
Στην περίπτωση που θα προκύψουν διαφορές μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και μπορεί να οφείλονται σε περιεχόμενο του www.grandpharmacy.gr, το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη θα επιτραπεί μόνο εφόσον και στο μέτρο που το www.grandpharmacy.gr καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των ηλεκτρονικών συναλλαγών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις.
Οι προαναφερθέντες όροι διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο. Αν επιχειρηθεί είσοδος στο www.grandpharmacy.gr από περιοχές εκτός Ελλάδος, η είσοδος αυτή θα πραγματοποιηθεί ευθύνη του χρήστη ως προς τη συμμόρφωση με το Ελληνικό δίκαιο. Για οποιαδήποτε διαφορά σε σχέση με τους παρόντες όρους και το www.grandpharmacy.gr αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

Εφόσον υπάρχει καθ’οποιοδήποτε τρόπο επιβάρυνση του καταναλωτή με χρεώσεις πέραν των συμφωνηθέντων και αναγραφόμενων κατά την ολοκλήρωση παραγγελίας, θα επιστρέφεται η διαφορά.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στο φυσικό μας κατάστημα
Μας φέρνετε το προϊόν στο χώρο του φαρμακείου και αφού γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί ότι ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο ή άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.

Αποστολή προϊόντος
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
Επιστροφές θα γίνονται δεκτές εντός προθεσμίας 7 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Εφόσον έχει προηγηθεί τηλέφωνο στο τμήμα επιστροφών του grandpharmacy.gr ή e-mail στο info@grandpharmacy.gr, συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με το προϊόν με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών του φαρμακείου μας.

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι:
Φαρμακείο Β. Σιδηρόπουλος – Κ. Βίδος οδός Δημάρχου Χρήστου Μπέκα 10  περιφερειακός Σπάτων . Σπατα Τ.Κ. 19004

Μέσα στο πακέτο θα έχετε τοποθετήσει σημείωμα στο οποίο να μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν εφόσον βέβαια το προϊόν πληρεί τις προϋποθέσεις επιστροφής. Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει εξηγηθεί αναλυτικά παραπάνω.

Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα συσκευασίας και αποστολής. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και τα έξοδα συσκευασίας επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

Στην περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που έχετε λάβει έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα υπαναχώρησης του προϊόντος μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις επιστροφής. Τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος επιβαρύνει τον καταναλωτή, μόνο εάν ο ίδιος προέβη σε κακή χρήση αυτού. Το κόστος μεταφορικών υπαναχώρησης επιβαρύνει τον καταναλωτή. Εφόσον το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση, το www.grandpharmacy.gr υποχρεούται να επιστρέψει τα χρήματα στον καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος.

Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής του κάρτας.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών (εργάσιμες θεωρούνται οι ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος).